Stadion i nadále drží vítěznou sérii!

10.11.2011 13:15

Kališníci potvrdili výtečnou formu z posledních zápasů a nedopustili žádné překvapení proti Písku v domácím prostředí! A připsal si tak čtvrtou výhru za sebou.

 

První třetina byla v jasné režii domácích, když už v první minutě skóroval Venca Drábek když si najel mezi kruhy a nasměroval svou střelu pod víko. Další branku přidal v polovině třetiny David Tůma po krásné souhře s Kubou Hlusičkou a Kryštofem Kafanem. Litoměřičtí měli ještě další šance, ale vše ostatní pokryl brankář hostí.

V druhé periodě se také do hry zakousli Písečtí hokejisté, když dlouhou dobu nechtěli půjčit puk domácím, ale žádnou větší šanci si nevypracovali. A když už se ujala nějaká střela, tak vše pokryl vynikající Petr Přikryl. Největší šanci, ale měli domácí když ujel Láďa Gengel s Martinem Novákem a druhý jmenovaný mířil jen těsně nad. 

 

Do třetí třetiny opět vstoupil lépe Písek, a dokázal z toho vytěžit kontaktní branku již v první minutě poslední třetiny, když bekhendem zakončoval Lukáš Luňák. Od té doby si Písek začal ještě více věřit a vypracovával si i další šance, jenže ty končili na jistém Přikrylovi. Ve 48. minutě ujel po přihrávkách Petra Přikryla a Martina Nováka Honza Kloz a bekhendovou střelou vymetl růžek branky. Do konce třetiny se již nic výrazného neudálo, když se hosté nedostali ani ke hře bez brankáře, a tak si Stadion Litoměřice připsal další cenné body do tabulky.

 

Na desátou příčku si Litoměřičtí udělali náskok pěti bodů a na šestou příčku ztrácí už jen dva body. V sobotu 12. 11. 2011 hrají na ledě Benátek, kterým patří pátá příčka s třicetišesti body. Utkání začíná od 17hodin na tamním hokejovém stánku, kde jej můžete sledovat osobně a nebo na stránkách onlajny.cz.